Переваги для Вашого бізнесу:
Ви отримуєте тотальний контроль за всіма бізнесовими процесами.
Чи зможете відстежувати кожного водія:
стан його транспорту;
маршрути, порушення правил дорожнього руху;
"ліві" рейси, сливи палива;
час шляху та роботи двигуна.
Ви володієте інформацією.
При випадках необґрунтованого простою транспортних засобів, відсутності чи бездіяльності працівників у робочий час, порушення та шахрайства (злив палива, підкручування одометра, змови з АЗС) – Ви отримуєте звіти про все, що відбувається. Навіть якщо Вас немає в офісі, Ви в курсі всіх дій дистанційно, у будь-якій точці світу. Всі звіти та повідомлення відразу надходять на мобільний телефон або ноутбук.
Витрати на пальне, ремонт/купівля запчастин та утримання автопарку суттєво скоротяться.
Аналіз звітів дозволяє виявити неефективне використання автопарку, усунути «халявників» та шахраїв на підприємстві. Ви заощаджуєте понад 20% від початкового обсягу витрат на паливо та інші статті витрат.
Звіти з моніторингу допомагають побачити приховані резерви.
Витрати на утримання автопарку знижуються, і за кілька місяців система супутникового моніторингу окупає себе. Це відкриває для Вас нові перспективні можливості для підвищення продуктивності підприємства.
Ви оптимізуєте маршрути та скоротите час доставки.
Garage GPS використовує аналітичну систему, що дозволяє легко виявити найкращі маршрути для кожної одиниці транспорту. Все це, завдяки безлічі звітів та унікальному алгоритму моніторингу. Така оптимізація маршрутів зменшить доставку вантажів. Ви скоротите витрати та підвищите лояльність своїх Клієнтів.
Підвищення ККД співробітників компанії.
Знаючи про встановлену систему моніторингу, у Ваших працівників не буде стимулу шахраювати, «нагрітися» за рахунок компанії або обдурити Вас. Більше того, заохочуючи сумлінних співробітників, можете мотивувати інших.
Garage-GPS – ВСЕ ПІД КОНТРОЛЕМ!