Клієнтам
Моніторинг здійснюється за стільниковим телефоном, в якому встановлено програмний продукт, що дозволяє визначати маршрут пересування об'єкта, його швидкість, місця стоянок та зупинок. Плюсом цього рішення є суміщення в одному апараті функцій моніторингу і повне збереження всіх функцій стільникового телефону, а також неможливість за якими параметрами визначити, що телефон є об'єктом моніторингу.
Моніторинг здійснюється за персональним трекером (обладнання за формою та розмірами схоже зі стільниковим телефоном). Даний варіант дозволяє також визначати маршрут пересування об'єкта, його швидкість, місця стоянок і зупинок. Плюсом даного рішення є використання обладнання спеціально призначеного для послуг моніторингу та можливість здійснювати з цього пристрою дзвінки на кілька телефонів, а також можливість обмежувати вхідні дзвінки.
В автотранспортний засіб встановлюється обладнання, яке здатне передавати інформацію про пересування, зупинки, стоянки, маршрути, відвідані вулиці, зазначені на карті території або місця. Встановити додаткові цифрові датчики (що показують увімкнено або вимкнено) або підключити вже наявні (наприклад, зачинені або відчинені двері), а також заблокувати або навпаки запустити двигун.На об'єкт моніторингу встановлюється обладнання, яке зберігаючи всі функції, описані в попередньому пункті, має ряд додаткових переваг, таких як: акумулятор на випадок знеструмлення транспортного засобу, можливість підключити датчик рівня палива, температури, тиску, навантаження, кута нахилу, порушення об'єму та багато іншого, плюс можливість встановлення гучного зв'язку з водієм та ключів ідентифікаторів для водіїв.
На об'єкти, які не мають власних джерел електричного живлення (жд вагон/контейнер) встановлюється трекер здатний працювати автономно до 2-х років.
Для компаній, яким важлива абсолютна конфіденційність даних, ми раді запропонувати персональний сервер для моніторингу об'єктів.